Försäkring

Vi får ibland frågor om SMFF försäkring gäller alla som flyger på fältet, men fullt så enkelt är det inte riktigt. I försäkringsbrevet finns följande text som reglerar just detta. (Obs att försäkringen gäller ANSVAR OCH PERSONSKADA vid all verksamhet som arrangeras av klubben, men inte skador på modellen.)

2008-07-17

FÖRSÄKRINGEN GÄLLER ÄVEN FÖR ELEVER/NYBÖRJARE UNDER HANDLEDNING AV KLUBBFUNKTIONÄR SAMT ICKE MEDLEMMAR SOM, EFTER FÖRANMÄLAN TILL SMFF, VID ENSTAKA TILLFÄLLE DELTAGER I VERKSAMHETEN.

SMFF är överens med If att "enstaka tillfälle" ska tolkas just så, d v s att mer än ett tillfälle, (under året), inte längre är ett "enstaka tillfälle".

För att anmäla en tillfällig deltagare i verksamheten skickas följande till SMFF exp via e-mail eller vanlig post:

Pers nr
Ev klubb tillhörighet

Evenemangs namn
PlatsTid, från - till
Ev övrig info

Obs att anmälan måste ske i så god tid att expeditionen kan kvittera anmälan genom e-mail eller post, (endast i undantagsfall via telefon). Under expeditionens semesterstängning kan anmälan ske, efter överenskommelse, till ordföranden, Bengt Lindgren eller sekreteraren, Pelle Scherdin.

För övriga frågor hänvisas till SMFF försäkringsansvarige, Pelle Scherdin